BOLU / SEBEN - Seben Ortaokulu

Seben Ortaokulu

0(374) 411 30 25
Adres
Seben OrtaOkulu Çarşı Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No6 İlçe Milli Eğitim Karşısı Seben/BOLU
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir OKUL olmaktır
Misyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak ve çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Bocce il 1.liği, Futsal dereceleri...
Öğretim Şekli :Öğlenci (12:40-18:20)
Ders başlangıcı 12:40 Bitiş 18:20
Kalorifer-Katı Yakıt
Ulaşım
İlçemizden her gün iki saatte bir sabah 7´den akşam 5´e ( yaz aylarında akşam 7)kadar Bolu´ya otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ayrıca ilçemiz Nallıhan´a 40 km uzaklıkta olup belirli saatlerde otobüsler bulunmaktadır.
Köyden gelen öğrencilerimiz için Taşımalı Sistem kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezinde evler genellikle sobalıdır. Kaloriferli evler de bulunmaktadır. Bolu´dan gidiş geliş de yapılabilmektedir.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı ise 52 km´dir.
Bocce, futsal ve badminton yarışmalarına katılmaktayız.
2017-2018 eğitim-öğretim yılında Tübitak projelerimiz bulunmaktadır.